Centraliziran nadzor vseh vaših pametnih naprav


Združite vse brezžične in pametne naprave doma in jih preprosto nadzirajte preko pametnega telefona, Amazon Alexe ali Google Home smart home naprave.

  • Združite vse brezžične in pametne naprave doma in preprosto nadzirajte celoten dom prek pametnega telefona, Amazon Alexa in Google Home
  • Poskrbite, da bodo vse vaše naprave delovale skupaj z Homey Flows, ustvarjenim v intuitivni aplikaciji Homey na pametnem telefonu
  • Prihodnost dokazuje odprta platforma, na katero se vsak dan dodajajo nove integracije
  • Povezuje se preko več kot 7 brezžičnih tehnologij (infrardeče, Z-Wave, Zigbee, WiFi, Bluetooth, 433MHz, 868MHz)
  • Povezuje se z več kot 50.000 napravami iz več kot 1.000 blagovnih znamk, vključno s Sonosom, Philips Hue, Nest, Chromecast, Spotify Connect, IKEA Tradfri, Alexa, Google Home, Tado, Somfy, Xiaomi, Fibaro, Qubino, Netatmo, Trust Smart Home, TP-Link , IFTTT, Nanoleaf, LIFX, Aeotec, Nuki, Danalock in še veliko več.

Homey: Vse povezano v vašem domu, enostaven nadzor

Homey združuje vaše brezžične in pametne naprave pri vas doma v en enostaven za uporabo in pameten sistem. Nadzor nad celotnim domom omogoča z brezplačno aplikacijo za Android in iPhone – ali v pogovoru z Alexa – in omogoča, da vse vaše naprave delujejo skupaj v harmoniji, ne glede na znamko ali tehnologijo. Združevanje in povezovanje naprav postane otroška igra z domačimi tokovi, v kateri lahko ustvarite lastne scenarije s preprostimi kontrolami. Osvetlite luči, ko gledate televizijo. Predvajajte svojo najljubšo glasbo, ko izklopite alarm ob prihodu domov. Zaklenite svoj dom, ko greste spat. Osvetlitev hodnika naj se vklopli, ko zazvoni vaš zvonec, … itd; skratka pustite, da vaša ustvarjalnost teče brezplačno!

Nadzor svetlobe
Kontrolirajte vzdušje vašega doma s Homey. Homey povezuje pametne žarnice široke palete blagovnih znamk, vključno s Philips Hue, Belkin WeMo, LIFX, Osram Lightify in Easybulb / Milight. Poleg tega Homey nadzoruje sončne zaslone (Somfy), zavese (Forest) in vgrajene dimerje Fibaro, Qubino in LightwaveRF
Zabava
Samodejno uživajte v najboljši zabavi. Homey se povezuje z Sonos, Heos, Chromecast Audio, Bluetooth in AUX zvočniki, da vam prinese vašo najljubšo glasbo iz več virov. Ampak Homey se ne ustavi pri glasbi – povežite televizor, stereo, Chromecast, PLEX ali Kodi strežnik in še veliko več!
Ostale pametne naprave
Hišna opravila s pametnimi aparati, kot je Smarter.am iKettle in aparati za kavo. Ali pa povežite svoje trenutne naprave s stikalom vtičnice. Nadzorujte jih kjerkoli, kadarkoli ali uporabite meritve moči, da veste, kdaj je vaš pralni stroj končan.
Celoten dom v vašem “žepu”
Z brezplačno Homey Smartphone App, ste vedno “doma”. Prejmite obvestila s senzorjev ali zvoncev in kontrolnih luči, ključavnic, alarmnih sistemov in termostatov, kjerkoli že ste. Homey je kompatibilen s kar 8 različnimi brezžičnimi tehnologijami in se tako lahko povezuje s tisočimi in storitvami – in več jih vsak dan dodaja Homeyjeva odprta platforma. Ker Homey deluje s toliko različnimi brezžičnimi napravami, niste nikoli zaprti v en sam sistem ali blagovno znamko. To vam omogoča, da vedno izberete želeno napravo – zdaj in v prihodnosti! S Homey Apps aplikacijo so nove naprave popolnoma integrirane z neprimerljivo hitrostjo. Oživite svoj dom z neskončnimi možnostmi Homeyja!
Neomejene možnosti
Z aplikacijami Open Apps in urejevalnikom pretoka, ki je preprost za uporabo, je Homey pripravljen zadovoljiti vse vaše potrebe in primere uporabe. Zaradi svoje vsestranskosti lahko Homey stori skoraj vse za vas: udobno se zbudite – nikoli ne zamudite obiskovalca – pretvarjajte se, da ste doma – Pridite domov udobno – uživajte v popolnem domači kino – nadzor osvetlitve v vašem domu – samodejno predvajanje glasbe – varno vaš dom – … in še veliko več. Z Homeyjem je edina omejitev za vaše udobje in zabavo vaša domišljija!

Spletna stran proizvajalca: https://www.athom.com/en/homey/

Pametna naprava Athom Homey

Naprava bo vaša ko poklikate potrebne korake za nakup na
https://www.tehnika.net/izdelek/homey-smart-home-hub-athom-homey-z-wave-zigbee-ir-bluetooth-wifi-hub/