Akcija!

2522113 VonHaus prevleka za 3-sedežni gugalnik

60,75  z DDV

Šifra: G5-R55U-BA Kategorija:

Opis

Prevleka za vrtno gugalnico VonHaus 3-sedežna

Vaš 3-sedežni gugalnik ponuja ure sprostitve v najtoplejših mesecih v letu, zato poskrbite, da bo pripravljen, da ga lahko uživate vsako poletje z nekaj preprostim vzdrževanjem. Vodotesna zasnova naredi to prevleko primerno za celoletno uporabo (z izjemo ekstremnih vremenskih razmer), zato bo vaš gugalni sedež vedno pripravljen za dan ali večer sprostitve na prostem. Poleg tega je njena univerzalna zasnova in prilagodljiva namestitev primerna za nihajne sedeže vseh znamk in modelov – čeprav priporočamo, da pred nakupom preverite kakršne koli dimenzije.

Premium tkanina

Izdelana iz ultra močnega 600D poliestra z vodoodbojno in odporno PVC oblogo bo ta visokokakovostna prevleka pomagala zaščititi vaš sedež pred vetrom, dežjem in zmrzaljo, pa tudi pred umazanijo, prahom, ptičjimi iztrebki, drevesnim sokom in drugimi neželenimi odpadki.
Prav tako je odporen na UV žarke in ščiti pred bledenjem, ki ga povzročajo sončni žarki.

Enostavna namestitev

  • Ta prevleka zadrge in se lahko popolnoma odpre – kar omogoča lažjo namestitev nad sedež. Ko so zadrge zaprte, jih zaščitite z zložljivo tkanino, ki jih bo zaščitila pred poškodbami zaradi dežja. Ne glede na to, koliko časa ga pustite pod prevleko, bodo zadrge popolnoma funkcionalne, ko bo čas, da jih ponovno uporabite.
  • Prevleko prilagodite svojemu pohištvu z uporabo elastičnega obroča z vrvicami in vrvicami. Pritrdilni sponki bosta ustvarili tudi varno povezavo, ki bo preprečila, da bi odpihnil v sunkih.
  • Opremljena je s pokritimi odprtinami za zrak, ki preprečujejo nastanek kondenza, plesni in plesni ter baloniranje v vetrovih.
  • V elegantni sivi barvi bo videti odlično v katerem koli zunanjem okolju.
  • Vzdrževanje je enostavno. Preprosto obrišite da očičstite.

Polna velikost: 181 X 123 X 125-145cm (dolžina X globina X višina)

Več na: uradni strani

Dodatne informacije

Teža 0.2800 kg
Dimenzije 145.0000 × 400.0000 × 100.0000 cm