Akcija!

43UP76703LB LG 43UP78003LB 43″ 4K UHD televizor

415,26  z DDV

Šifra: G5-R55U-BA Kategorija:

Opis

Resnični 4K UltraHD
Televizorji LG UHD vedno presegajo vaša pričakovanja. Doživite realistično kakovost slike in žive barve s štirikrat višjo natančnostjo pikslov kot pri televizorjih Full HD.
Televizor LG UHD nudi žive barve in natančne podrobnosti s funkcijo Active HDR. Uživajte v svojih priljubljenih filmih v enaki kakovosti kot z originalom z več HDR formati, vključno s HDR10 in HLG.
Doživite pravo kinematografsko izkušnjo v svojem domu. FILMMAKER MODE™ in HDR vam prinašata bolj interaktivno izkušnjo gledanja. Povežite se s svojimi priljubljenimi platformami za pretakanje za dostopanje do vsebin, ki jih imate radi.

Alpha 5 AI Procesor 4K
Nadgradite vse, kar gledate in poslušate. Procesor odstranjuje video motnje in ustvarja bolj žive barve in kontrast. Slike nizke ločljivosti so nadgrajene in se predvajajo s kakovostjo barv , ki je skoraj ista kot 4K. Prav tako ve, kje in kako izboljšati zvok, tako da ustvarja navidezni prostorski zvok za interaktivno kinematografsko izkušnjo.
Uresničitev vizije režiserja. FILMMAKER MODE™ izključi glajenje gibanja in ohranja izvorno razmerje slike, barve in število sličic na sekundo. S tem se natančno ustvari izvorna vizija režiserja, zato film doživite tako, kot si ga je on zamislil.

Jasna prednost na domačem terenu
Enostavno povežite Bluetooth zvočnike za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija zveni bolj bogato in realno in prinaša atmosfero velikih tekem v vaš dnevni prostor.
Vznemirljiva športna izkušnja Imejte občutek, kot da ste na stadionu. Funkcija Bluetooth Surround Ready vam omogoča, da igro doživite, kot da ste tam. S funkcijo Sports Alert boste vedno vedeli, kdaj igrajo vaše priljubljene ekipe.
Dostopajte do aplikacij Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, TV serije, dokumentarne filme in športe v živo ter jih najdite na enem mestu.

Specifikacije:
    Diagonala zaslona: 108 cm (43”)
    Ločljivost zaslona: 3840 × 2160 UHD
    Tip zaslona: LCD
    Smart TV (operacijski sistem): WebOS webOS Smart TV, Quick Access, internetni brskalnik, Airplay, Music player, Magic LInk, glasovno iskanje
    Osveževanje zaslona: 60 Hz
    HDR (Visoko dinamično območje): DA Active HDR, HDR10 Pro, HLG Pro
    Vrsta osvetlitve zaslona: DIRECT LED
    Kakovost slike: 4K Upscaler
    Sistem zvočnikov: 2.0, 20W
    Zvok: Clear Voice III, AI Acoustic Tuning
    Procesor: α5 AI 4K
    Povezave: Wi-fi, Bluetooth, Miracast, DLNA, Wi-Di – brezžično povezovanje s PC-em, Airplay (Apple to TV)
    Priključki: USB, HDMI (2) Simplink (HDMI CEC), ARC, LAN, digitalni audio (optični)
    Sprejemnik: MPEG4 DVB: T2/C/S2
    Daljinski upravljalnik: Magic Remote
    Teža: 8 kg
    Mere (Š x V x G): 973 × 611 × 187 mm
    Mere brez stojala: 973 × 572 × 85 mm
    Energetski razred: G
    VESA standard: 200 × 200 mm

Dodatne informacije

Teža 0,2800 kg
Dimenzije 145,0000 × 400,0000 × 100,0000 cm