Akcija!

BricsCAD V22 Mechanical enouporabniška – 3 letni najem

3.369,27  z DDV

BricsCAD V22 Mechanical enouporabniška – 3 letni najem

Šifra: 1 Kategorija:

Opis

Neglede na to, kateri BricsCAD produkt izberete, dobite trenutno najboljši CAD sistem na osnovi DWG.
BricsCAD BIM je najboljša izbira za gradbene inženirje in arhitekte. BricsCAD® BIM je alternativni proces dela za informacijsko modeliranje zgradb, ki se začne v 3D in ostane v 3D. Ponuja potek načrtovanja in dokumentiranja informacijskega modeliranja zgradb, ki se osredotoča na “Design First”. BricsCAD® BIM izkorišča znan potek dela z uporabo DWG-jev in XREF-ov tako, da informacijsko modeliranje zgradb približa vsem uporabnikom. Spoštujemo vašo umetnost. Svoje modele lahko začnete v CAD volumskih telesih (CAD solidih), brez omejitev sistemov osnovanih na družinah. Nato izkoristite moč umetne inteligence (A.I.) in strojnega učenja za samodejno razvrščanje elementov vašega BIM-a. Moč umetne inteligence omogoča neprekinjeno in dosledno gradnjo stopnje razvoja vašega BIM-a. Poleg tega lahko kadar koli v BricsCAD BIM delovnem procesu samodejno ustvarite asociacijsko konstrukcijsko dokumentacijo.
Perpetual licenca – licenco kupite in jo dobite v trajno uporabo. Uporabljate jo lahko kot samostojno licenco (Single, Volume) ali mrežno (Network). BricsCAD Maintenance (prej All In vzdrževanje) je pri nakupu licence je v večini primerov opcija. Poleg tega, da BricsCAD Maintenance vključuje Bricsys tehnično podporo je tudi najcenejši način ohranjanja BricsCAD produktov na najnovejših verzijah.
Kako preizkusite BricsCAD V21 BIM? Najprej si naložite brezplačno 30 dnevno različico BricsCAD Ultimate TUKAJ! Potem uporabite nov ukaz SetLicenseLevel (v predhodnih verzijah RunAsLevel) za nastavitev BricsCAD produkta, ki ga želite preizkusiti. Preizkusite BricsCAD V21, brezplačno 30 dni, brez obveznosti!
Dodatne informacije o BricsCAD-u si lahko ogledate TUKAJ!
Vas zanima več? Pišite nam na bricsy@panteh.si .

Prenesite si BREZPLAČNO – DEMO verzijo še danes. Kopirajte eno izmed spodnjih povezav v vaš brskalnik in preizkusite 30 dnevno demo verzijo:

International English – https://www.bricsys.com/protected/download.do?site=en-intl&ref=745
ALI
Slovenia – https://www.bricsys.com/protected/download.do?site=sl-si&ref=763

109715 BricsCAD V22 Mechanical – enouporabniška- 3 letni najem

1