Sanjski TV Sony po ceni, ki je niste pričakovali

Doživite razvedrilno vsebino v ločljivosti 4K. Pri TV-ju SONY 75″ KD75XG8096BAEP

SONY TV KD75XG8096BAEP

Oglejte si svet v živahnih barvah in pristnih podrobnostih na tem televizorju 4K HDR s tehnologijo višanja ločljivosti 4K X-Reality™ PRO, zaslonom TRILUMINOS in tehnologijo Android TV™.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K S tehnologijo 4K X-Reality™ PRO je ločljivost slik povišana bližje resnični kakovosti 4K, zato so slike izjemno jasne. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena ter razkriva še več podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

Začnite z enim samim gumbom.

Sonyjevi televizorji so opremljeni z Netflixovim gumbom, tako da lahko začnete pretakati vsebine že z enim klikom.Ustvarjen za poslušanje Zvok je prav tako življenjski kot slika. V načinu

Sony Android televizija KD75XG8096BAEP 4K UHD HDR Android TV

https://www.tehnika.net/izdelek/sony-tv-kd75xg8096baep-2/
Sony Android TV

V tednu od 19. do 28.6. 2020 dodatnih 5% popusta na objavljeno ceno na https://www.tehnika.net/izdelek/sony-tv-kd75xg8096baep-2/ !!!